Hellerup, 23. oktober 2015

Få gode tips og tricks til kommandosøgning og andre spidsfindigheder i DDElibra – og lær, hvor langt du også kan komme ved at kende feltsøgningens muligheder.
På kurset kommer vi naturligt rundt om alle de nye muligheder, der fulgte med den totale ombygning af søgemodulet i DDElibra vers. 9.9. samt nyheder i seneste versioner.

Hellerup, 3. november 2015

På kurset vil deltageren få opdateret sin viden om de forskellige grundfunktioner i Accession samt indføring i faciliteter, der er kommet med i de nyere versioner af DDElibra.
På kurset kommer vi omkring alle facetter af Accessionsmodulet samt udskrivning af bestillinger og rykkere.

Hellerup, 30. september 2015

Odense, 29. marts 2012

Marts måneds videndelingsmøde handler om:

Augmented reality v/ bibliotekarerne Anja Ankerstrjerne og Pernille Kjær

og Bibzoom og den nye organizer til afspilning af numre v/ bibliotekar Claus Teglgaard Madsen

Odense, 30. november 2011

Brugerundersøgelse Odense Centralbibliotek v. Henrik Jakobsen

Odense, 1. november 2011

Fokus på litteraturformidling.

Dorthe Larsen, Åby Bibliotek, Århus  kommer og fortæller om litteraturformidling og projektet litteraturen finder sted.

Odense C, 12. oktober 2011

Præsentation af kort- og dokumentarfilm fra Odense Filmfestival / v. kolleger fra Odense Centralbibliotek

Odense C, 14. september 2011

Program

Præsentation og søgninger i centralbibliotekets nye e-ressourcer Berg Fashion Library og Global Issues in Context.

Infomedia arbejder på en ny søgeflade. Den bliver præsenteret, hvis den er klar inden mødet.

Introduktion til bibliotekets nye mobile tilbud SMSpress - SMS noveller og romaner

Løst og fast om e-ressourcer herunder status på danske e-bøger.

Undervisere Eva Falkesgaard og Lena Koustrup Schmidt

Odense C, 4. maj 2011

Publikumschef v. Odense Centralbibliotek præsenterer Odense Centralbiblioteks nye Digital strategi og nyt om brøndting i OC.

Odense C, 1. juni 2011

Biblioteket som medborgercenter.

Præsentation af projektet Medborgercentret Dalum/Dianavænget v. projektleder Gitte Larsen gilar@odense.dk

og Vollsmose Bibliotek v. Kambiz K. Hormoozi kkal@odense.dk