Litteraturvinkler
Foto: PR foto

Arbejder du med arrangementer på biblioteket? Så kan du se nedenstående webinarer og få redskaber og inspiration til, hvordan du får den dialogskabende og brugerinvolverende samtale i gang på dit bibliotek.

Roskilde, 8. november 2017

Rollen som den person der skal styre en samtale, et interview eller en debat bliver stadig mere aktuel i vores formidling på bibliotekerne. På dette kursus får du en række gode råd til være et dynamisk omdrejningspunkt i et kultur- eller debatarrangement.

Roskilde, 29. september 2017

Vejle, 3. oktober 2017