1. februar 2018

Kære børnebibliotek

Tusind tak for et virkelig godt børnevalg i november 2017!

Gruppe til videndeling og information om børnevalg

Når der afholdes valg til Folketinget eller kommunerne skal børnene også være med! Derfor afholder bibliotekerne børnevalg, når der er valg for de voksne.

23. november 2017

Følelserne har siddet uden på tøjet siden sidste kryds blev sat den 21.11. på et af de 69 valgsteder over hele landet. Nu er stemmerne talt op, og Børnevalget 2017 kan erklære landsresultatet og valgets suveræne sejrherre:

Bibliotekernes Dilemmabane Folkemødet 2017
Foto: Roskilde Bibliotekerne
23. oktober 2017

Her kan du læse om erfaringerne med Bibliotekernes Demokratibane på Folkemødet 2017 og få inspiration til at skabe en Demokratibane på dit bibliotek.

7. september 2017

Til november er der kommunalvalg - og børnevalg! Plakaterne til børnevalget 2017 er nu klar - til fri afbenyttelse.

Oplev bibliotekernes demokratibane på Folkemødet
Foto: Roskilde Centralbibliotek
8. juni 2017

Roskilde Centralbibliotek, Bornholms Folkebiblioteker, Køge Bibliotekerne og Greve Bibliotek deltager på Folkemødet 2017 med en demokratibane, der vil engagere børn og unge i den demokratiske debat.

29. maj 2015

Ballerup Bibliotekerne udskrev børnevalg i går, samtidig har flere biblioteker meldt ind på at kopiere idéen, så der også kommer børnevalg i Gladsaxe og Gentofte – og muligvis flere steder.

Abonnér på RSS - Demokrati