Aarhus C, 27. september 2018

Vi deler vores projekterfaringer, ideer, proces og nye tiltag omkring non-readers i biblioteksrummet – og vi vil gerne skabe et netværk med dig!

BoK - Netværk for Brugeroplevet Kvalitet
Foto: Roskilde Bibliotekerne
Roskilde, 21. september 2018

Vi skal høre om, hvordan brugerne involveres ved design thinking metoden og hvad der reelt kommer ud af en design thinking proces. Kom og få konkret viden om metoden og fif til, hvordan du kan bruge design thinking på dit bibliotek. Vi skal også høre tips til, hvordan man kan få finansieret nye projekter

Foto: colourbox.com
Hellerup, 21. september 2018

Design Thinking er et mindset, som kan bruges til at kaste nyt lys over den daglige praksis og på det bibliotek, som vi kender så godt. Tankegangen er udsprunget af en designfaglig kontekst, men er bestemt ikke forbeholdt designere.

Design Thinking og BibDok
Foto: Roskilde Centrabibliotek
Roskilde, 8. marts 2019

Aflyst pga. for få tilmeldinger. Vil du gerne blive bedre til at udvikle tilbud der giver mening for målgruppen? Og samtidig blive skarp på, hvad borgerne får ud af dine indsatser? Nu har du mulighed for at slå to fluer med ét smæk: Lær Design Thinking og BibDok i ét kursusforløb, der er baseret i praksis.

Design Thinking
Vejle, 4. oktober 2016

Design Thinking handler kort fortalt om at blive bedre til at designe services, der passer til brugernes behov. Det er samtidig en metode, der kan lære dig noget nyt om det bibliotek, du kender så godt!

Foto: DOKK1
Hellerup, 25. oktober 2016