Foto: colourbox.dk
Hellerup, 5. september 2017

På dette kursusforløb over to dage vil du få mulighed for at udvikle dine pædagogiske og didaktiske færdigheder samt at få et indblik i og greb til at arbejde med unge og voksnes læreprocesser.

Foto: colourbox.com
Hellerup, 20. marts 2017

Professionel undervisning, som giver et højt fagligt udbytte, kræver bl.a. pædagogiske færdigheder, indsigt i voksnes læreprocesser og personlig gennemslagskraft.

Hellerup, 20. september 2016

Kurset sætter fokus på at tilrettelægge undervisningsaktiviteter til gymnasieelever. Der er flere udfordringer i at køre workshops for gymnasieelever: Der er kort tid, alle har individuelle behov og forudsætninger, og der kan være tendens til utålmodighed i læreprocessen.

Hellerup, 31. marts 2016

Odense C, 23. september 2010

Vi besøger Gentofte Hovedbibliotek, Bibliografen i Bagsværd og Greve Bibliotek.

08.30 Afgang fra Dannebrogsgade, Odense
11.00 Besøg på Gentofte Bibliotek,
Ahlmanns Alle 6, Hellerup
12.00 Frokost
12.45 Besøg på Gladsaxes Bibliografen,
Bagsværd Hovedgade 116, Bagsværd
14.15 Besøg på Greve Bibliotek
Portalen 2, Greve
15.15 Afgang fra Greve
17.30 Hjemkomst Odense

1. juli 2010

Integration med Limboland
Et unikt integrationsprojekt, hvor en gruppe unge går til filmen, tager på dialigrejse gennem Danmark og får en uddannelse

Workshops, en spillefilm, en dialogrejse, en mentoruddannelse og et forskningsprojekt udgør det projekt, som filmselskabet Zentropa har invitereret bibliotekerne med i.

Få besøg af Limbo-karavanen

Abonnér på RSS - Didaktik