Roskilde CB Netværk for digitale kontaktpersoner og it-vejledere
Foto: Roskilde Bibliotekerne
Vordingborg, 29. november 2018

Kære digitale kontaktpersoner og it-vejledere! Vi er glade for at kunne invitere jer til et internat fyldt med spændende oplæg og gode muligheder for at styrke relationer og faglig sparring i netværket.

Foto: colourbox.com
Hellerup, 27. september 2018

Hvordan ser de unges digitale vaner ud? Hvad er de optaget af, og hvad orienterer de sig imod i det digitale landskab? Og kan de overhovedet finde vej i de digitale selvbetjeningsløsninger, det offentlige Danmark stiller til rådighed?

I denne gruppe er alle undervisningsmaterialer og ideer om digital dannelse på folkebibliotekerne velkomne.

Foto: colourbox.dk
Hellerup, 16. maj 2017

Digital dannelse handler grundlæggende om, at kunne begå sig socialt og etisk i den virtuelle virkelighed.

Hellerup, 2. marts 2016

De traditionelle informationskanaler som f.eks. aviser flyttes i stigende grad over i digitale medier, ligesom de sociale medier hele tiden udvider omfanget af vores daglige digitale forbrug og interaktion. At begå sig på sociale medier er en kompetence, alle har brug for at udvikle.

Vejle, 9. marts 2016

Deltag i en workshop der sætter fokus på digital adfærd, digitale fodspor og netetik.

Herning, 27. januar 2016

Undervisningsforløbet omhandler digital adfærd, digitale fodspor og netetik.

Hellerup, 12. november 2015

Netværksdag for Digitale kontaktpersoner og IT-formidlere.

Program for dagen:

09.00 - 09.10 Velkomst Kaffe, te og brød