Foto: Foto: Roskilde Bibliotekerne
Aarhus C, 30. april 2019

Digital litteratur, som nyt bibliotekstilbud, er modnet meget de senere år og på denne temadag er der fokus på, hvordan vi som biblioteker kan håndtere de litterære genrer, der er født i digitale medier.

Foto: Colourbox.com
Hellerup, 8. maj 2018

Nye teknologier giver mulighed for formidling på nye måder. Augmented Reality er en af de teknologier, som for alvor har fået sit indtog de seneste år – bl.a. via Pokémon Go og Snapchat.

En voksende andel af skønlitteraturen eksisterer i apps, bipper ind som SMSlitteratur, genereres af fastlagte algoritmer på hjemmesider eller postes på Facebook og Twitter.

Herning, 4. maj 2016

Bliv inspireret af museernes digitale formidlingsformer og brug inspirationen til at udfolde dit eget biblioteks digitale formidling

Herning, 3. maj 2016

Multimediedepotet er på stand by.
Vi gør status over, hvad tilbudet skal indeholde fremover.

Abonnér på RSS - digital formidling