Roskilde Centralbibliotek Poesimaskinen
6. juli 2018

Poesimaskinen turnerer igen - nu med forfatter Ursula Andkjær Olsens smukke tekster. Lån en Poesimaskine til dit bibliotek og giv brugerne mulighed for at lege med litterære apps og skabe deres egne digte.

Foto: Roskilde Bibliotekerne
8. marts 2017

Den digitale litteratur kan være svær at få greb om – og endnu sværere at formidle. Den undviger de klassiske formater og kanaler som vi hjemmevant orienterer os i.

En voksende andel af skønlitteraturen eksisterer i apps, bipper ind som SMSlitteratur, genereres af fastlagte algoritmer på hjemmesider eller postes på Facebook og Twitter.

Roskilde Centralbibliotek Poesimaskinen
18. april 2016

Roskilde Centralbibliotek udlåner fem interaktive litteraturinstallationer til landets folkebiblioteker. Giv brugerne mulighed for at lege med litterære apps og skabe digte på Poesimaskinen.

Print et digt på biblioteket og leg med litteratur på iPads. Roskilde Centralbibliotek udlåner tre interaktive litteraturinstallationer til landets folkebiblioteker.

Abonnér på RSS - digital litteratur