Digital transformation – nationalt indsatsområde 2018-2019

Bibliotekerne skal være digitalt kompetente og med til at styrke borgerne i den digitale transformation.

Middelfart, 14. november 2018

Lær at lykkes med digital ledelse i dit bibliotek
Få grebene til at arbejde aktivt med digital ledelse i praksis og digital organisationsudvikling.
På forløbet får du viden om digital transformation og hvad der kendetegner fremtidens biblioteker fra forskere, erhvervsfolk og personer fra danske biblioteker med fingeren på den digitale puls.

Foto: Centralbibliotekerne
29. august 2018

Centralbibliotekerne har sammen med Slots- og Kulturstyrelsen igangsat et nationalt indsatsområde med temaet ”Den digitale transformation”, hvor målet er at styrke og udvikle bibliotekernes indsats over en 2-årig periode.

Foto: Vejle Bibliotekerne
8. maj 2018