27. april 2017

Tænketanken Fremtidens Biblioteker offentliggjorde i denne uge en ny undersøgelse af danskernes digitale biblioteksbrug.

Horsens, 17. februar 2015

Projekt "Ung og digital borger" inviterer til temadag d. 17. februar 2015 i Horsens, hvor projektets erfaringer bliver præsenteret og perspektiveret.

Hellerup, 10. juni 2013

På kurset vil vi helt fra bunden gennemgå, hvad en iPad og en android tablet er: "her sidder tænd og sluk knappen", hvad forskellen er på de to enheder, samt hvad vi synes, man skal satse på at anbefale brugerne.

Hellerup, 21. maj 2013

Danske børn og unge har i stadig stigende grad adgang til information, kommunikation og underholdning fra flere forskellige mobile, digitale platforme.

Nyborg, 27. september 2012

Kom til inspirerende konference om skolebibliotekernes og folkebibliotekernes samarbejdsmuligheder inden for leg, læring, kreativitet og pædagogik i en digitaliseret verden.

Randers, 2. januar 2010

Projektet tager afsæt i afprøvning af et nyt medie som en anderledes formidlingsform: et digitalt magasin der indeholder video, lyd, flash, links og interaktive oplevelser. Magasinet profilerer biblioteket generelt, dog med særligt fokus på e-ressourcer og kulturtilbud, og blev distribueret via internettet.

Et af projektets delmål var simpelthen at få erfaring med mediet; at finde ud af hvilke udfordringer og hvilke muligheder det rummer. Det er et hidtil ukendt medie i biblioteksbranchen, så inspirationen blev søgt indenfor andre brancher.

Abonnér på RSS - digitale biblioteksstrategier