Vi holder hackerne ude - kampagne!

I morgen starter den nationale sikkerhedskampagne "Vi holder hackerne ude".

Kampagnemateriale i form af pjecer, plakater og videoer kan fra onsdag den 8. november hentes via vedhæftet link.

Dialogen der har været omkring Erhvervsstyrelsens tekst på virk.dk er endt med,
at Erhvervsstyrelsen bliver bedt om at fjerne teksten omkring at bibliotekerne generelt kan være behjælpelige med at indberette moms og syge-dagpenge elektronisk fra virk.dk.

Foto: Gentofte Centralbibliotek
Hellerup, 20. november 2017

I løbet af efteråret afholder Erhvervsstyrelsen kurser på alle Centralbibliotekerne for dem af jer, der hjælper små virksomheder med IT.
Mange biblioteker oplever stadig, at de små virksomheder henvender sig med spørgsmål.

Denne gruppe henvender sig til de digitale kontaktpersoner og it-vejledere i Gentoftes CB-område, som arbejder med at klæde de mindre it-parate borgere og virksomheder på i forhold til at kunne agere i den digitale virkelighed.

Hellerup, 30. marts 2016

Ved dette møde skal vi bl.a. introduceres til ”det nye demomiljø”, som Digitaliseringsstyrelsen er ved at etablere.

Derudover vil vi drøfte vilkår, muligheder og udfordringer i rollen som Digital Kontaktperson.

Hellerup, 12. november 2015

Netværksdag for Digitale kontaktpersoner og IT-formidlere.

Program for dagen:

09.00 - 09.10 Velkomst Kaffe, te og brød

Odense, 23. januar 2013

Landsforeningen til bevaring af fotografier og film (LFF) inviterer 23. januar til et nyt og spændende kursus.

Kursets tema kan uddybes med følgende spørgsmål:

Hellerup, 11. juni 2012

”Vi sad lige og kartede, da fotografen kom forbi…”
 Den iscenesatte kulturhistorie i fotografi og film

9. marts 2010

Samarbejde om lokalhistorie

Overvejer ”dit”  arkiv, bibliotek eller museum at indgå i samarbejde med andre kulturarvsinstitutioner om projekter eller permanente funktioner relateret til lokalhistorie? Så er der ingen grund til at starte ud i det blå.

Gennem de seneste år  har Aalborg Stadsarkiv, Aalborg Bibliotekerne og Nordjyllands Historiske Museum arbejdet med at optimere samarbejdet om lokalhistorie.

Abonnér på RSS - Digitale kontaktpersoner