Roskilde, 25. oktober 2017

Bibliotekerne har ophavsretten tæt inde på livet. Og den får større og større betydning, jo mere digital verden bliver. Før i tiden var den primære biblioteksopgave at låne bøger ud. Det var der ikke ret meget ophavsret i.

Foto: colourbox.dk
Hellerup, 28. november 2017

Når børn er digitalt indfødte, og de første digitale afvænningsklinikker har set dagens lys, hvilke krav stiller det så til børnebibliotekerne?

Ballerup, 2. januar 2010

License to Bill! Målrettet markedsføring under Mission Possible (igangværende generelt e-resurceprojekt).

Vi havde på forhånd en formodning om at der i Ballerup er et stort gør-det-selv segment. Vi havde også en formodning om at mange fra dette segment IKKE vidste hvad biblioteket havde af tilbud, der netop understøttede deres specifikke behov. Brugen af relevante databaser for segmentet var forsvindende lille, herunder efterspørgslen på fysiske materialer som ståbi’er, SBI-anvisninger og gør-det-selv bøger – set i forhold til segmentets formodede størrelse.

Abonnér på RSS - Digitale medier