Foto: Colourbox.com
Hellerup, 28. august 2019

På denne halvsdagstemadag sætter vi fokus på fremtidens musikbranche og den digitale fremtid i en globaliseret verden samt bibliotekernes rolle i denne.

Program for dagen:

Roskilde CB Netværk for digitale kontaktpersoner og it-vejledere
Foto: Roskilde Bibliotekerne
Vordingborg, 29. november 2018

Kære digitale kontaktpersoner og it-vejledere! Vi er glade for at kunne invitere jer til et internat fyldt med spændende oplæg og gode muligheder for at styrke relationer og faglig sparring i netværket.

Roskilde, 25. oktober 2017

Bibliotekerne har ophavsretten tæt inde på livet. Og den får større og større betydning, jo mere digital verden bliver. Før i tiden var den primære biblioteksopgave at låne bøger ud. Det var der ikke ret meget ophavsret i.

Næstved, 8. september 2016

Netværksmøde for IT-vejledere og Digitale Kontaktpersoner i Roskildes CB-region
Næstved Bibliotek og Borgerservice er vært

Se dagsorden vedhæftet som fil.

Holbæk, 28. april 2016

Indbydelse til årets første Netværksmøde for IT-vejledere og Digitale Kontaktpersoner i Roskildes CB-region

Hellerup, 23. november 2015

En del af de megetrends, der har præget samfundets udvikling de senere år, f.eks. digitaliseringen, har bidraget til at udfordre bibliotekernes forretningsgrundlag eller punkteret de monopoler, vi tidligere levede af. Men en af de nyeste tendenser, der har set dagens lys, den fremspirende deleøkonomi, lader til at lægge sig tæt op ad bibliotekets idégrundlag.

Abonnér på RSS - digitalisering