Roskilde, 4. november 2015

Lær mere om Drupal, og få en forståelse for teknikken bag systemet.
Dette kursus fokuserer primært på mulighederne med Drupal CMS.
Kurset indledes med en kort introduktion til Drupal,

Hellerup, 25. september 2015

På kursets første del er fokus rettet mod funktionalitet, teknisk opbygning samt Drupals økosystem (udvikler-forummet på www.drupal.org).

Roskilde, 24. oktober 2013

Som fortsættelse af de grundlæggende kurser vi tidligere har udbudt via CB, tilbydes nu et udvidet katalogiseringskursus med følgende kursuselementer:

• flerbindsværker

• periodika

• andre medier

Roskilde, 30. januar 2014

KURSUSET ER FLYTTET TIL D. 30-01-2014

Som fortsættelse af de videregående kurser vi afholder, inviterer vi en formiddag i godbidder eller specialiteter.

Roskilde, 17. april 2013

Grundlæggende katalogisering / formatering med teori og praksis - et nyt arbejdsområde eller vil du have din viden genopfrisket?

Roskilde, 7. februar 2012

— inkl. gennemgang af formatændringer siden medio 2009

Som fortsættelse af de grundlæggende kurser Roskilde tidligere har udbudt via CB, tilbydes nu et udvidet katalogiseringskursus med følgende kursuselementer:

- flerbindsværker
- periodika
- andre medier
- elektroniske ressourcer
- orientering om det nyeste på filmområdet o.a.

Kursuselementer:

Hellerup, 24. maj 2012

Tablet computere (og især iPads) vinder mere og mere frem – derfor er det oplagt at inddrage dem på biblioteket – som oplevelsesværktøjer og til at understøtte formidlingen i det fysiske bibliotek. Dette kan gøres både via elektroniske resurser og apps.

Vi vil også se på hvordan iPads kan bruges til borgerinddragelse.

Undervejs kigger vi på:

• Opsætning og synkronisering af iPads

• Sikkerhed og udlån af iPads

• Vedligeholdelse af iPads

Der vil være mulighed for at afprøve iPads på kurset.

Hellerup, 16. maj 2012

Paranormal romance, den nye chicklit?

Bliv præsenteret for alle undergenrerne inden for chicklit anno 2012 og ikke mindst underviserens selvopfundne genre: Kiss Kiss Bang Bang.

Få svar på alt om vampyrer, zombier, hekse – hvorfor de pludselig optræder som hovedpersoner og heltinder, og hvordan de balancerer mellem romantik og feminisme.

Undervisere:

Lillian Nørgaard Holm, bibliotekar på Gentofte Bibliotekerne

Charlotte Utne, bibliotekar

Hellerup, 10. maj 2012

Vi vil også se på hvordan iPads kan bruges til borgerinddragelse.

Undervejs kigger vi på:

Opsætning og synkronisering af iPads

Sikkerhed og udlån af iPads

Hellerup, 18. april 2012

Målet med kurset er at formidle et overblik over de aktuelle muligheder for at bruge sundhed.dk som den digitale indgang til det offentlige sundhedsvæsen, som opslagsværk i forbindelse med sundhed og sygdom og til tjek af personlige sundhedsdata.

Abonnér på RSS - Drupal