Hvad er e-ressourcer for en størrelse? Hvorfor er brugsstatistikken altid for lav? Hvilke udfordringer møder vi i formidlingsarbejdet? Hvilket digitalt landskab er vi aktører i? Hvem vil vi gerne blive bedre til at nå?

Foto: colourbox.com
Hellerup, 22. november 2016

På dette kursus sætter vi fokus på de naturvidenskabelige opgaver i især gymnasierne og på de gode e- ressourcer, som bibliotekerne har inden for emnet.

Hellerup, 27. april 2016

Med dette halvdagskursus får du en introduktion til de vigtigste e-ressourcer inden for naturvidenskab, litteratur og samfundsfag.

Vejle, 28. maj 2013

Det Danske Filminstitut (DFI) i samarbejde med Vejle Centralbibliotek inviterer bibliotekarer og andre biblioteksansatte til en inspirerende dag om film på bibliotekerne.

Odense C, 12. oktober 2011

Præsentation af kort- og dokumentarfilm fra Odense Filmfestival / v. kolleger fra Odense Centralbibliotek

Vejle, 8. december 2011

Underviser: Adam Voigt

BA i Film- og Medievidenskab fra Københavns Universitet. Tidligere producer, filmanmelder for Voice TV og Radio NOVA, har været tilknyttet Sandrew Metronome biografdistribution og er på 2. år programplanlægger på TV 2 med hovedansvar for placeringen af alle TV 2's film i sendefladen.

Program:

Årets amerikanske filmudgivelser

Årets filmudgivelser i Europa og resten af verden

Årets danske filmudgivelser

Nye tendenser i danske dokumentarfilm

Hellerup, 5. oktober 2011

Vil du have styr på og inspiration til hvordan I kan bruge YouTube på biblioteket?, så brug en formiddag på at få hands-on og best-practice-eksempler på hvordan videoformidling, -markedsføring og -indhold bliver relevant og vedkommende på biblioteket.

På kurset vil vi berøre:

Hellerup, 31. maj 2011

Der findes et utal af frit tilgængelige film-ressourcer på nettet.

Vi ser på et udvalg af dem og bl.a. på hvordan vi på bibliotekerne kan være med til at sætte fokus på brugen og formidlingen af dem i forhold til forskellige målgrupper.

Kurset vil foregå som en blanding ml. oplæg og workshop hvor deltagerne kan byde ind med deres egne erfaringer.

Vejle, 2. december 2010

Årets nye film

Program:
Årets amerikanske filmudgivelser
Årets filmudgivelser i Europa og resten af verden
Årets danske filmudgivelser
Nye tendenser i dokumentarfilm
Moderne tv-serier

Underviser: Adam Voigt, tidl. filmanmelder og nu programplanlægger på TV2

Odense C, 22. september 2010

Ungdomsringen har i tæt samarbejde med MPLC, Motion Picture Licensing Company udarbejdet en konferencedag, hvor alle med interesse for film kan få inspiration til arbejdet.

Der vil være oplæg af:

Ulrich Breuning: Film som pædagogisk metode

Christian Dahl, MPLC: Lovligheden i fremvisning

Anne Mette Thorhauge, Medierådet for børn og unge: Børneperspektivet i film

Peter Danelund, DBC: Filmstriben

Kent Skov, Odense Centralbibliotek: Film som et stærkt og attraktivt biblioteksmedie

Afslutning ved Flemming Moestrup, Ungdomsringen.

Abonnér på RSS - E-ressourcer