Vejle, 1. december 2014

Vejle og Odense Biblioteker inviterer til Årets nye musik.

Årets nye musik giver dig et overblik over tidens nye strømninger og udpeger de væsentligste udgivelser inden for rock, jazz og klassisk.

Fredericia, 28. november 2017

Kursets målsætning er, at gøre deltagerne sprogligt mere kompetente til at betjene engelsktalende brugere af bibliotek og borgerservice.

Nakskov, 20. september 2017

Roskilde, 30. maj 2017

Roskilde, 1. februar 2017

Hellerup, 10. oktober 2016

Kursets målsætning er, at gøre deltagerne sprogligt mere kompetente til at betjene engelsktalende brugere af biblioteket.

Vejle, 14. december 2011

Hellerup, 28. oktober 2011

Kurset giver et historisk rids over rockmusikken og definition(er) på, hvad man forstår ved genrer i rock. Der gives udvalgte eksempler på genrer og deres oprindelse og udvikling. Forskellige former på genreopdelinger analyseres.

Abonnér på RSS - Engelsk