Nyt SHERPA-nyhedsbrev: Åbenhed baner nye veje

Så er tredje udgave af Projekt SHERPAs nyhedsbrev udkommet. I denne udgave sætter vi fokus på partnersøgning: Hvordan får man hul i gennem til de gode kontakter og hvordan vælger man de rigtige partnere?

Vi har talt med projektledere fra tre danske biblioteker, som fortæller om interesse, åbenhed og engagement fra deres internationale partnere.

Du finder nyhedsbrevet her

God fornøjelse!

PROJEKTERFARINGER EFTERLYSES!

Hos Odense og Roskilde Bibliotekerne efterlyser vi jeres erfaringer med internationale projektansøgninger – dem, som gav pote og i lige så høj grad dem, som fik et nej.

Vi vil gerne vide stort som småt: Hvordan arbejdede I med ansøgningerne? Hvor lang tid tog det? Og hvor mange var I om det? Hvad gjorde udslaget i, at I fik tilsagn om støtte? Og hvis det blev et nej eller I aldrig fik sendt ansøgningen afsted, hvad lå så måske til grund for dette?

Vejle, 4. december 2014

Hvad forstår vi ved et projekt? – det eksisterer i mange udgaver og former. Hvilke faser går et projekt igennem? Eksempler på metoder, værktøjer, målbeskrivelser, elevatortaler etc. Hvordan kan værktøjerne bruges?

Roskilde, 7. oktober 2014

Kursus om de grundlæggende elementer i projektarbejdet

Hvad forstår vi ved et projekt? – det eksisterer i mange udgaver og former.

Roskilde, 3. juni 2014

Kursus om de grundlæggende elementer i projektarbejdet

Hellerup, 24. januar 2012

På dette værktøjskursus får du undervisning i projektarbejdsformen og mulighed for at afprøve projektværktøjer og -metoder i en virkelighedsnær bibliotekscase.

Kurset klæder dig på til at arbejde projektorienteret i det daglige og giver dig de nødvendige redskaber til deltagelse i de faglige udviklingsfora.

Vi vil bl.a. arbejde med følgende:

Projektets faser

Udarbejdelse af en god projektbeskrivelse (særligt med fokus på målbeskrivelsen)

Hellerup, 30. august 2012

Hellerup, 24. november 2010

- få konkrete værktøjer og metoder med hjem

Kurset er en gentagelse af sidste års kursus med samme titel.

Beskrivelse/indhold:
På dette 2 dages værktøjskursus får du undervisning i projektarbejdsformen og mulighed for at afprøve projektværktøjer og -metoder i virkelighedsnære bibliotekscases.

Kurset klæder dig på til at arbejde projektorienteret i det daglige og giver dig input til styring af længerevarende projektforløb på biblioteket.

Abonnér på RSS - EU-puljer