Regionalt netværk omkring Fælles bibliotekssystem (FBS)
Aarhus C, 16. maj 2019

Så udveksler vi atter vores erfaringer om det fælles bibliotekssystem. Denne gang tager vi en tur til Aarhus og besøger Dokk1.

Punkter til emner, der ønskes diskuteret sendes til Steen Ammentorp.

Herning, 31. august 2017

Så er sommeren ved at være forbi, og det er atter blevet tid til et regionalt netværksmøde omkring det Fælles bibliotekssystem.

Herning, 12. januar 2017

Regionalt netværk omkring Fælles bibliotekssystem (FBS)

Udrulning af det Fælles Biblioteksystem fortsætter i det nye år, som vi også indleder med et møde i det regionale netværk d. 12. januar. Denne gang i Herning.

Randers, 16. november 2016

Så er det atter tid til et regionalt netværksmøde omkring det Fælles bibliotekssystem. Som aftalt på sidste møde så går turen denne gang til Randers.

Randers Bibliotek
Stemannsgade 2
8900 Randers

Horsens, 6. september 2016

Så skal vi atter mødes i det regionale netværk omkring det Fælles bibliotekssystem Vi markerer årsdagen for ibrugtagningen af Cicero med et besøg på Horsens bibliotek.

Horsens Bibliotek
Tobaksgården 12
8700 Horsens

Herning, 16. juni 2016

Endnu engang inviterer vi regionens biblioteker til netværksmøde omkring det Fælles bibliotekssystem. Udrulningen er godt i gang og flere af er regionens biblioteker er allerede gået over.

Herning, 6. april 2016

Her til foråret genoptages udrulningen af det nye bibliotekssystem, og derfor vil Herning CB gerne invitere regionens biblioteker til næste møde i netværket.

Gruppe til videndeling i FBS arbejdsfællesskabet for bibliotekerne i Gentoftes centralbiblioteksområde.

Fælles bibliotekssystem (FBS) er nu i luften. Horsens gik som de første i drift den 2. september.
Nogle biblioteker i regionen skal i gang meget hurtigt, mens andre først går over til det FBS om et år.

Abonnér på RSS - Fælles Bibliotekssystem