Vejle, 1. december 2014

Vejle og Odense Biblioteker inviterer til Årets nye musik.

Årets nye musik giver dig et overblik over tidens nye strømninger og udpeger de væsentligste udgivelser inden for rock, jazz og klassisk.

Foto: colourbox.com
Hellerup, 6. februar 2017

I de senere år er 3D printere, laserskærere og vinylcuttere dukket op på flere og flere biblioteker og er blevet en aktiv del af bibliotekstilbuddet under navne som Fablab og Makerspace.

Foto: colourbox.com
Hellerup, 30. september 2016

Herning, 23. november 2010

Årets nye musik 2010 vil fokusere på udviklingen af musikmarkedet i 2010, og årets udgivelser indenfor pop/rock, jazz og klassisk vil blive set efter i sømmene. Nye tendenser og strømninger vil blive præsenteret.

Musikanmelder og musikbibliotekar Per Reinholdt vil præsentere et udvalg af årets pop- og rockmusik på cd og dvd samt markante nye fagbøger.

Musikanmelder Kjeld Frandsen dækker årets jazzudgivelser og vil derudover også præsentere områdets nyeste fagbøger.

Abonnér på RSS - Fablab