Foto: colourbox.com
Hellerup, 4. maj 2017

Over 3,5 millioner danskere bruger Facebook aktivt, og mediet bliver en vigtigere og vigtigere kommunikationskanal for bibliotekerne. Men hvordan kommunikerer vi bedst på Facebook?

Roskilde, 1. september 2015

De sociale medier begynder at fylde mere og mere, men hvordan bruger man dem bedst som bibliotek, hvordan organiserer man sig, hvad virker, og på hvilke sociale medier bør man være?

Hellerup, 2. juni 2014

SKAT og Gentofte Centralbibliotek inviterer til en introduktion af SKATs selvbetjeningsløsninger for virksomheder.

Dagen vil komme omkring:

Vejle, 6. februar 2014

I forbindelse med projektet "IT-hjælp til mindre IT-parate virksomheder" har SKAT i samarbejde med biblioteket i Odense udarbejdet et oplæg, hvor de fortæller biblioteksansatte om SKATs selvbetjeningsløsninger for erhvervsdrivende.

Aalborg, 17. juni 2013

Helle Madsen fra Skattecenter Aalborg kommer og holder et oplæg. Hun tager udgangspunkt i deres materiale for iværksættere/nye virksomheder. Derefter er der plads til spørgsmål mm.

Der er kaffe og brød til de morgenfriske!

Odense C, 6. maj 2010

Bliv bedre til at hjælpe lånerne med at finde information på Skat's hjemmeside. En medarbejder fra Skat holder oplæg.

Der er plads til 28 deltagere.

Abonnér på RSS - facebook