Odense C, 5. september 2019

På dette tredje fynske FBS for praktikere møde vil vi høre KOMBIT’s Pernille Saul blandt andet fortælle om ny proces for mellemværender og andre nye spændende tiltage i FBS Cicero.

Dagsorden:

Odense C, 7. juni 2019

Årets andet møde i FBS for praktikere handler om alle de arbejdsgange der har med de svære materialer at gøre. Vi har alle sammen læsekredse, nogen af os har læsetasker, erindringskasser og alt muligt andre sammensat og ”besværligt” materiale.

Regionalt netværk omkring Fælles bibliotekssystem (FBS)
Aarhus C, 16. maj 2019

Så udveksler vi atter vores erfaringer om det fælles bibliotekssystem. Denne gang tager vi en tur til Aarhus og besøger Dokk1.

Punkter til emner, der ønskes diskuteret sendes til Steen Ammentorp.

Odense C, 8. marts 2019

I årets første møde i FBS for praktikere er temaet print- og labelskabeloner. Mødet vil indholde både en læringsdele vedrørende koden i skabelonerne og erfaringsudveksling om brugen af skabelonerne.

Dagsorden

Odense C, 23. november 2018

Kom og deltag i dette tredje møde for FBS for praktikere, hvor temaet er økonomiintegrationer, debitor og fakturaer.

Hellerup, 25. september 2018

Hands-on kursus i Cicero Katalogisering

Odense C, 27. juni 2018

Velkommen til det andet møde for FBS for praktikere, hvor vi vil høre fra KOMBIT om arbejdet i udviklingen af FBS Cicero LMS.

Pernille Saul fra KOMBIT vil sætte lys på proces og arbejdet med udviklingsønskerne.

Foto: systematic.com
Hellerup, 6. november 2017

Accession og materialevalg i Cicero foregår hovedsageligt fra funktionsområderne Søgning, Materialevalg, Ordrer, Modtagelse, Abonnement og Materialekonti i F3 samt Materialevalgslister i F6 og Periodika i F7.

Hellerup, 31. oktober 2017

Hands-on kursus i Cicero Katalogisering

Herning, 31. august 2017

Så er sommeren ved at være forbi, og det er atter blevet tid til et regionalt netværksmøde omkring det Fælles bibliotekssystem.

Abonnér på RSS - FBS