Herning, 14. november 2018

Så er det tid til et møde i vores netværk for det fælles bibliotekssystem. Mødet foregår denne gang i Herning, og vi får besøg af både Systematic og Kombit.

Herning, 30. maj 2018

Så udveksler vi atter vores erfaringer om det fælles bibliotekssystem. Mødet foregår denne gang i Herning.

Punkter til emner, der ønskes diskuteret sendes til Steen Ammentorp.

Vejle, 24. januar 2018

KOMBIT og Styregruppen for FBS ønsker at invitere op til 2 superbrugere eller systemadministratorer fra hvert folkebibliotek til en dag med fokus på videndeling på tværs af FBS med faglige oplæg, hvor ønsket er at berige deltagerne omkring udvalgt

Silkeborg, 9. januar 2018

Så er det atter tid til et regionalt netværksmøde omkring det Fælles bibliotekssystem. Turen går lige i starten af det nye år til Silkeborg, dog ikke biblioteket, da vi mødes på medborgerhuset.

Abonnér på RSS - FBS Cicero Fælles Bibliotekssystem