Filmseminar for bibliotekarer 2016
Foto: Det Danske Filminstitut
3. juni 2016

Nu kan du tilmelde dig Det Danske Filminstituts filmseminar for bibliotekarer. Det finder sted i Odense 30.-31. august 2016.

Filmstriben - PÅ Biblioteket

Commons Groups: Group contributor count and topics

Beskrivelse:
Se film på biblioteket er portalen, der distribuerer kort- og dokumentarfilm digitalt. Filmene er til ikke-kommerciel anvendelse på bibliotekerne, og kan kun ses på biblioteket. Filmene må vises i biblioteksrummet, ses ved pc’ere og bruges til fremvisning ved filmarrangementer på biblioteket.

Filmene i Se film på biblioteket udvælges af Det Danske Filminstitut.

Recent contributors

Filmstriben - I Lænestolen

Commons Groups: Group contributor count and topics

Beskrivelse:
Bibliotekernes digitale filmtilbud med et bredt udvalg af spille-, kort- og dokumentarfilm udvalgt efter bibliotekslovens principper om kvalitet, aktualitet og alsidighed. Filmstriben formidler deres film bredt gennem nyheder, temaer og sociale medier. Du finder omkring 2500-3000 film i Filmstriben.

Der er film fra danske kort- og dokumentarfilmproducenter, danske fagfilmproducenter og kommercielle spillefilm fra filmselskaberne for både børn, unge og voksne.

Abonnér på RSS - film