Vandreudstilling fra Graphic Festivalen i Svendborg om uledsagede flygtningebørn

Kære kolleger.

På vegne af Svendborg Bibliotekerne vil jeg gøre reklame for denne flotte og gribende vandreudstilling, som I kan få glæde af på jeres biblioteker (se vedhæftet fil).

Hvis I er interesseret, så kontakt: Asbjørn Rune Bourgeat - asrubo@svendborg.dk Projektleder for Graphic Festivallen

A Million Stories
Foto: A Million Stories
17. maj 2018

Kom med til lanceringen af det digitale bibliotek A Million Stories, som er en samling af mere end 600 personlige beretninger fra mennesker, der er flygtet til Danmark, Sverige, Tyskland og Grækenland.

Aalborg, 15. marts 2017

Bibliotekerne har siden 1970’erne været en væsentlig aktør i forhold til at give flygtninge og indvandrere muligheder for at deltage i det danske samfund.

Foto: colourbox.com
Hellerup, 31. januar 2017

Hellerup, 2. marts 2016

Hvad kan bibliotekerne helt konkret gøre for at lette flygtninges situation og overgangen til det danske samfund?
Er det vigtigste at kunne Skype hjem? Læse hjemlandets aviser? At have et sted at låne danske børnebøger? At komme i et kulturelt frirum? Eller er det noget helt andet, som bibliotekerne kan spille ind med?

Denne gruppe fungerer som et forum, hvor man kan videndele, diskutere og dele erfaringer og idéer i forhold til bibliotekernes indsats overfor nye flygtninge i kommunerne.

For eksempel kunne spørgsmål som disse tages op:

Abonnér på RSS - Flygtninge