Foto: Roskilde Bibliotekerne
Solrød Strand, 10. april 2019

Op på ølkassen – fremstå som en professionel taler foran et publikum.

Kurset er til dig, som har behov for at blive lidt skarpere, når du formidler til bibliotekets brugere i forbindelse med f.eks. undervisning, booktalks og andre arrangementer i biblioteket. Slip nervøsiteten og kom frem med budskabet, når du skal holde oplæg og præsentere over for kolleager og samarbejdspartnere.

Hvad er e-ressourcer for en størrelse? Hvorfor er brugsstatistikken altid for lav? Hvilke udfordringer møder vi i formidlingsarbejdet? Hvilket digitalt landskab er vi aktører i? Hvem vil vi gerne blive bedre til at nå?

Roskilde Centralbibliotek Poesimaskinen
6. juli 2018

Poesimaskinen turnerer igen - nu med forfatter Ursula Andkjær Olsens smukke tekster. Lån en Poesimaskine til dit bibliotek og giv brugerne mulighed for at lege med litterære apps og skabe deres egne digte.

MakerLAB udviklingsforløb
Foto: Roskilde Centralbibliotek
Roskilde, 18. september 2018

Vil du gerne bruge principperne fra makermetoden til at udvikle biblioteket? Vil du gerne skabe involverende og nyskabende faglige oplevelser for borgerne? Vil du gerne udfordres og udvikles i din faglighed, samtidig med at du arbejder handlingsorienteret? Vil du gerne udvikle på dine eksisterende makeraktiviteter?

Med på en lytter – Udvidet musikformidling via lytteklubstanken
Foto: Roskilde Bibliotekerne
Næstved, 1. november 2018

Drømmer du om at lave din egen podcast om bøger, musik eller noget helt syvende, eller vil du gerne vide mere om, hvordan man fortæller historier med stemmer, lyd og musik?

Vandreudstilling fra Graphic Festivalen i Svendborg om uledsagede flygtningebørn

Kære kolleger.

På vegne af Svendborg Bibliotekerne vil jeg gøre reklame for denne flotte og gribende vandreudstilling, som I kan få glæde af på jeres biblioteker (se vedhæftet fil).

Hvis I er interesseret, så kontakt: Asbjørn Rune Bourgeat - asrubo@svendborg.dk Projektleder for Graphic Festivallen

A Million Stories
Foto: A Million Stories
17. maj 2018

Kom med til lanceringen af det digitale bibliotek A Million Stories, som er en samling af mere end 600 personlige beretninger fra mennesker, der er flygtet til Danmark, Sverige, Tyskland og Grækenland.

Filmseminar for bibliotekarer 2016
Foto: Det Danske Filminstitut
3. juni 2016

Nu kan du tilmelde dig Det Danske Filminstituts filmseminar for bibliotekarer. Det finder sted i Odense 30.-31. august 2016.

Biblioteket som litterært makerspace – det’ for børn
Roskilde, 5. oktober 2016

Bliv klædt på til at udvikle, designe og at lede et makerspace, hvor fortællingen og et levende univers skaber værdi for byens små borgere – nemlig børnene.

aalborg, 14. juni 2016

Inspiration for IT-formidlere om nye gadgets, wearables, apps og aktivitetsapps mm.

Abonnér på RSS - Formidling