Med på en lytter – Udvidet musikformidling via lytteklubstanken
Foto: Roskilde Bibliotekerne
Næstved, 1. november 2018

Drømmer du om at lave din egen podcast om bøger, musik eller noget helt syvende, eller vil du gerne vide mere om, hvordan man fortæller historier med stemmer, lyd og musik?

Biblioteket som litterært makerspace – det’ for børn
Roskilde, 5. oktober 2016

Bliv klædt på til at udvikle, designe og at lede et makerspace, hvor fortællingen og et levende univers skaber værdi for byens små borgere – nemlig børnene.

Dette udviklingsforum har til formål at hjælpe deltagerne med at udvikle en given service ud fra et brugerperspektiv. I forløbet vil vi arbejde med service som de berøringsflader, der er mellem biblioteket, den/de ansatte og slutbrugere. Service kan være alt fra "book en bibliotekar", betjening af brugere generelt, "Bogen Kommer" til vejledning i brug af selvbetjening. Ud fra et fælles metodisk fundament arbejder deltagerne systematisk, analytisk og praktisk med service-oplevelsen i egen organisation.

Abonnér på RSS - fortællinger