Middelfart, 9. oktober 2018

Udviklingsprojektet ”Læseløft for de 10 til 13-årige med frivillige i skoler og biblioteker” inviterer til evalueringskonference. Projektet gennemføres af folkebiblioteker og skoler i Frederikssund, Egedal og Herlev Kommuner.

Roskilde, 10. september 2018

Ønsker du at udvikle fremtidens bibliotek gennem involvering af lokalområdets mange forskellige aktører og perspektiver? Ønsker du at skabe bæredygtige løsninger gennem meningsfulde og engagerende processer, der forankres og lever i hverdagen? Ønsker du at designe og lede processer, der skaber reelt medejerskab for dine interessenter?

Foto: colourbox.com
Hellerup, 18. november 2016

De frivillige er kommet for at blive, og derfor sætter vi igen fokus på frivillighed og biblioteker, og inddragelse af civilsamfundet.

Hellerup, 30. november 2015

Bibliotekerne har gennem flere år brugt krudt på spørgsmålet: skal bibliotekerne involvere frivillige?
Denne dag tager udgangspunkt i, at dette spørgsmål er besvaret med et utvetydigt ja!

Abonnér på RSS - Frivillige