Foto: Colourbox.com
29. januar 2019

Når bibliotekerne satser på større enkeltbegivenheder som festivaler eller andre events, oplever mange, at der kan opstå et misforhold mellem på den ene side alle de gode idéer til hvordan begivenheden kan gøres vedkommende og interessant for borg

BoK - Netværk for Brugeroplevet Kvalitet
Foto: Roskilde Bibliotekerne
Roskilde, 21. september 2018

Vi skal høre om, hvordan brugerne involveres ved design thinking metoden og hvad der reelt kommer ud af en design thinking proces. Kom og få konkret viden om metoden og fif til, hvordan du kan bruge design thinking på dit bibliotek. Vi skal også høre tips til, hvordan man kan få finansieret nye projekter

9. maj 2018

Den danske folkebiblioteksverden er under hastig forandring. Digitalisering præger udviklingen, brugernes forventninger ændres, og det samme gør bibliotekets egen rolle i fremtidens samfund.

BoK - Netværk for Brugeroplevet Kvalitet
Foto: Roskilde Bibliotekerne
Næstved, 13. juni 2018

Denne gang skal vi øve os i - og videndele om - facilitering, statistik og fundraising i BOK netværket. Du får selvfølgelig gode fif og konkrete værktøjer med dig hjem.

Grønbog fra Projekt Sherpa: Internationalisering i de danske folkebiblioteker: Fortællinger, anbefalinger og eksempler

Kære alle.

Projekt Sherpa blev afsluttet med udgangen af februar 2018 og vi er glade for nu at kunne præsentere projektets færdige produkt, nemlig grønbogen "Internationalisering i de danske folkebiblioteker: Fortællinger, anbefalinger og eksempler".

Nyt SHERPA-nyhedsbrev: Åbenhed baner nye veje

Så er tredje udgave af Projekt SHERPAs nyhedsbrev udkommet. I denne udgave sætter vi fokus på partnersøgning: Hvordan får man hul i gennem til de gode kontakter og hvordan vælger man de rigtige partnere?

Vi har talt med projektledere fra tre danske biblioteker, som fortæller om interesse, åbenhed og engagement fra deres internationale partnere.

Du finder nyhedsbrevet her

God fornøjelse!

Sidste tilmeldingsfrist til temadagen "Visioner og veje til internationalt samarbejde og fundraising – har vi viljen og ambitionerne?"

I morgen, torsdag d. 27. oktober 2016, er der sidste tilmeldingsfrist til temadagen "Visioner og veje til internationalt samarbejde og fundraising – har vi viljen og ambitionerne?". Skal du med?

Vi har inviteret fire markante stemmer i det bibliotekspolitiske landskab til at komme med deres indspark til, hvilke potentialer og muligheder de ser i et internationalt engagement, og hvordan potentialerne kan forløses. Du kan møde:

De nordiske muligheder

Hvis du ikke allerede har modtaget det 2. nyhedsbrev fra Projekt SHERPA, så er der god grund til at læse med her.

I dette nyhedsbrev sætter vi fokus på de muligheder, som er helt tæt på: Nemlig de nordiske støtte-muligheder, som bibliotekerne kan søge. Der er mange gode grunde til at forsøge sig med med nordiske puljer - de er ikke så svært tilgængelige, og så har vi meget til fælles med vores nordiske naboer.

Du finder nyhedsbrevet her

Abonnér på RSS - Fundraising