20. september 2018

Centralbibliotekerne tilbyder lige nu et todages kursusforløb, der tager afsæt i konklusionerne fra undersøgelsen ”Børns læsevaner 2017 – overblik og indblik” og har fokus på at udvikle konkrete aktiviteter, der kan styrke læselysten hos børn i al

Herning, 24. oktober 2018

I dette forløb over to dage arbejder vi videre med konklusioner i rapporten fra Tænketanken Fremtidens Biblioteker ”Børns læsevaner 2017 – overblik og indblik”, der peger på, at vejen til at give inspiration til børns læsning er via voksne, der er tættere på børnene end bibliotekaren.

Vejle, 31. oktober 2018

Arrangementet er aflyst pga. for få tilmeldte - vi henviser til afviklingen i Herning i stedet: https://centralbibliotek.dk/kursusforl%C3%B8b/styrk-b%C3%B8rns-l%C3%A6selyst-%E2%80%93-udvikling-af-indsatser-der-batter-aalborgherning.

Hellerup, 28. september 2018

Abonnér på RSS - Greb til læselyst