Foto: colourbox.dk
Hellerup, 4. oktober 2018

Ambassadørnetværket for folkebibliotekernes digitale produkter inviterer til temadag:

Foto: colourbox.dk
Vejle, 2. oktober 2018

Vejle, 6. september 2017

På opfordring gentager vi dette kursus.

Hellerup, 15. marts 2017

Kurset tager udgangspunkt i bibliotekernes udfordringer med betjening af gymnasieelever i forhold til de store opgaver i gymnasiet.
Kursets primære fokus er på bibliotek.dk, men derudover vil der blive lagt vægt på opgavetyper og anvendelse af andre relevante kilder.
Der vil blive kigget på opgaveløsning og drøftelse af forskellige løsninger dels i bibliotek.dk dels ved hjælp af andre kilder.

Foto: colourbox.com
Hellerup, 22. november 2016

På dette kursus sætter vi fokus på de naturvidenskabelige opgaver i især gymnasierne og på de gode e- ressourcer, som bibliotekerne har inden for emnet.

Hellerup, 9. september 2016

Herning, 13. september 2016

Kurset tager udgangspunkt i bibliotekernes udfordringer med betjening af gymnasieelever i forhold til de store opgaver i gymnasiet.

Vejle, 19. maj 2016

Dublering af kursus der afholdes den 3. maj + 18.maj 2016 i Vejle.

Vejle, 18. maj 2016

Dublering af kursus der afholdes den 3. maj 2016 i Vejle.

Hellerup, 1. april 2016

Abonnér på RSS - gymnasiebetjening