Foto: Ahmad Joumaa
Hellerup, 28. januar 2019

De danske folkebiblioteker udgør en unik platform for kulturformidling og integration. Både politikere og Danmarks Biblioteksforening ønsker, at bibliotekerne skal spille en større rolle i formidlingen af dansk kultur til udsatte boligområder.

A Million Stories
Foto: A Million Stories
17. maj 2018

Kom med til lanceringen af det digitale bibliotek A Million Stories, som er en samling af mere end 600 personlige beretninger fra mennesker, der er flygtet til Danmark, Sverige, Tyskland og Grækenland.

Foto: colourbox.com
Hellerup, 6. april 2017

Aflyst: Denne netværksdag følger op på temadagen om biblioteker og integration, der blev afholdt tirsdag den 31. januar.

Aalborg, 15. marts 2017

Bibliotekerne har siden 1970’erne været en væsentlig aktør i forhold til at give flygtninge og indvandrere muligheder for at deltage i det danske samfund.

Bibliotekerne har siden 1970’erne været en væsentlig aktør i relation til at give flygtninge og
indvandrere muligheder for at deltage i det danske samfund. Opgaven er blevet yderligere

Foto: colourbox.com
Hellerup, 31. januar 2017