Sidste tilmeldingsfrist til temadagen "Visioner og veje til internationalt samarbejde og fundraising – har vi viljen og ambitionerne?"

I morgen, torsdag d. 27. oktober 2016, er der sidste tilmeldingsfrist til temadagen "Visioner og veje til internationalt samarbejde og fundraising – har vi viljen og ambitionerne?". Skal du med?

Vi har inviteret fire markante stemmer i det bibliotekspolitiske landskab til at komme med deres indspark til, hvilke potentialer og muligheder de ser i et internationalt engagement, og hvordan potentialerne kan forløses. Du kan møde:

De nordiske muligheder

Hvis du ikke allerede har modtaget det 2. nyhedsbrev fra Projekt SHERPA, så er der god grund til at læse med her.

I dette nyhedsbrev sætter vi fokus på de muligheder, som er helt tæt på: Nemlig de nordiske støtte-muligheder, som bibliotekerne kan søge. Der er mange gode grunde til at forsøge sig med med nordiske puljer - de er ikke så svært tilgængelige, og så har vi meget til fælles med vores nordiske naboer.

Du finder nyhedsbrevet her

Foto: Colourbox.dk
1. september 2016

Lyder det tillokkende at prøve kræfter med et EU-projekt? Måske I endda allerede har idéen, men mangler viden om, hvordan I konkret kommer i gang? Så er det nu, I har chancen for at blive hjulpet i gang med europæisk projektarbejde.

PROJEKTERFARINGER EFTERLYSES!

Hos Odense og Roskilde Bibliotekerne efterlyser vi jeres erfaringer med internationale projektansøgninger – dem, som gav pote og i lige så høj grad dem, som fik et nej.

Vi vil gerne vide stort som småt: Hvordan arbejdede I med ansøgningerne? Hvor lang tid tog det? Og hvor mange var I om det? Hvad gjorde udslaget i, at I fik tilsagn om støtte? Og hvis det blev et nej eller I aldrig fik sendt ansøgningen afsted, hvad lå så måske til grund for dette?

19. maj 2016

Vil du med på internationale opdagelsesrejser? Så er Projekt Sherpa måske dit biblioteks billet til kompetenceudvikling og international projektstøtte.

Odense C, 23. september 2010

Vi besøger Gentofte Hovedbibliotek, Bibliografen i Bagsværd og Greve Bibliotek.

08.30 Afgang fra Dannebrogsgade, Odense
11.00 Besøg på Gentofte Bibliotek,