9. maj 2018

Den danske folkebiblioteksverden er under hastig forandring. Digitalisering præger udviklingen, brugernes forventninger ændres, og det samme gør bibliotekets egen rolle i fremtidens samfund.

Grønbog fra Projekt Sherpa: Internationalisering i de danske folkebiblioteker: Fortællinger, anbefalinger og eksempler

Kære alle.

Projekt Sherpa blev afsluttet med udgangen af februar 2018 og vi er glade for nu at kunne præsentere projektets færdige produkt, nemlig grønbogen "Internationalisering i de danske folkebiblioteker: Fortællinger, anbefalinger og eksempler".

Nyt SHERPA-nyhedsbrev: Åbenhed baner nye veje

Så er tredje udgave af Projekt SHERPAs nyhedsbrev udkommet. I denne udgave sætter vi fokus på partnersøgning: Hvordan får man hul i gennem til de gode kontakter og hvordan vælger man de rigtige partnere?

Vi har talt med projektledere fra tre danske biblioteker, som fortæller om interesse, åbenhed og engagement fra deres internationale partnere.

Du finder nyhedsbrevet her

God fornøjelse!

De nordiske muligheder

Hvis du ikke allerede har modtaget det 2. nyhedsbrev fra Projekt SHERPA, så er der god grund til at læse med her.

I dette nyhedsbrev sætter vi fokus på de muligheder, som er helt tæt på: Nemlig de nordiske støtte-muligheder, som bibliotekerne kan søge. Der er mange gode grunde til at forsøge sig med med nordiske puljer - de er ikke så svært tilgængelige, og så har vi meget til fælles med vores nordiske naboer.

Du finder nyhedsbrevet her

Abonnér på RSS - internationalisering