24. september 2019

Frivillige foreninger har ofte brug for hjælp til digital selvbetjening fra bibliotekernes it-vejledere. På webinaret gennemgår Helle Steeval fra Erhvervsstyrelsen, hvornår frivillige foreninger typisk har brug for vejledning til digital selvbetjening, og hvordan du som it-vejleder kan hjælpe.

21. juni 2019

Er du it-vejleder for virksomheder og foreninger og hjælper dem med at administrere NemID? På dette webinar kan du høre Helle Steeval fra Erhvervsstyrelsen forklare om NemID, som er nøglen til selvbetjening på Virk, og hvordan virksomhederne fx kan bruge deres private NemID til erhverv.

14. juni 2019

Er du it-vejleder for virksomheder og foreninger? På dette webinar kan du blive klogere på strukturen i Virk og principperne for selvbetjening.

Vi holder hackerne ude - kampagne!

I morgen starter den nationale sikkerhedskampagne "Vi holder hackerne ude".

Kampagnemateriale i form af pjecer, plakater og videoer kan fra onsdag den 8. november hentes via vedhæftet link.

Dialogen der har været omkring Erhvervsstyrelsens tekst på virk.dk er endt med,
at Erhvervsstyrelsen bliver bedt om at fjerne teksten omkring at bibliotekerne generelt kan være behjælpelige med at indberette moms og syge-dagpenge elektronisk fra virk.dk.

Abonnér på RSS - IT hjælp