24. september 2019

Frivillige foreninger har ofte brug for hjælp til digital selvbetjening fra bibliotekernes it-vejledere. På webinaret gennemgår Helle Steeval fra Erhvervsstyrelsen, hvornår frivillige foreninger typisk har brug for vejledning til digital selvbetjening, og hvordan du som it-vejleder kan hjælpe. 

21. juni 2019

Er du it-vejleder for virksomheder og foreninger og hjælper dem med at administrere NemID? På dette webinar kan du høre Helle Steeval fra Erhvervsstyrelsen forklare om NemID, som er nøglen til selvbetjening på Virk, og hvordan virksomhederne fx kan bruge deres private NemID til erhverv.

14. juni 2019

Er du it-vejleder for virksomheder og foreninger? På dette webinar kan du blive klogere på strukturen i Virk og principperne for selvbetjening.

Foto: Gentofte Centralbibliotek
Hellerup, 20. november 2017

I løbet af efteråret afholder Erhvervsstyrelsen kurser på alle Centralbibliotekerne for dem af jer, der hjælper små virksomheder med IT.
Mange biblioteker oplever stadig, at de små virksomheder henvender sig med spørgsmål.

IT hjælp til små virksomheder
Foto: Colourbox
29. august 2017

I løbet af efteråret holder Erhvervsstyrelsen igen kurser på alle centralbibliotekerne for dem af jer, der hjælper små virksomheder med IT. Mange biblioteker oplever stadig, at de små virksomheder henvender sig med spørgsmål.

Sider

Abonnér på RSS - IT-hjælp til små virksomheder