Foto: colourbox.com
Hellerup, 29. august 2016

”Jazzen er død!” sagde Svend Asmussen i 1943. Men det er den ikke, og det er Svend Asmussen ej heller; de har begge rundet 100 år og lever i bedste velgående. På dette kursus tager vi pulsen på jazzen: den er stadig swingende og ikke ved at falde ned lige foreløbigt!

Vejle, 27. maj 2014

Trænger du til at blive inspireret og få fingeren på pulsen med, hvad der rører sig på de mobile platforme og med danskernes digitale livsstil lige nu? Hvilke digitale trends vil påvirke os de næste par år?

Herning, 11. januar 2012

Temadagen vil sætte fokus på de væsentligste udgivelser i 2011 inden for rock, jazz og klassisk musik samt give et overblik over nye strømninger.

De 3 oplægsholdere vil komme vidt omkring på det musikalske landkort, der er under hastig forandring i disse år og give deres bud på, hvor musikken bevæger hen i 2012.

Kom og mød:

Per Reinholdt Nielsen . Musikanmelder (Weekendavisen) og musikbibliotekar

Kjeld Frandsen - Musikanmelder (Berlingske Tidende) og forfatter

Thomas Michelsen - Musikredaktør (Politiken)

Program for dagen:

Abonnér på RSS - jazz