Odense C, 7. februar 2019

Hellerup, 13. marts 2019

SøgSmart.dk er opbygget af tre grundlæggende forløb, der kan anvendes fra 3.-9.klasse, 3 kortere eksamensrettede forløb til udskolingen, samt et forløb der fokuserer på kildekritik.

23. maj 2019

Gentofte Centralbibliotek tilbyder en online workshop, der introducerer til principperne i SøgSmart.dk; et digitalt værktøj, der understøtter elever på grundskoleniveau i at informationssøge og være kildekritiske.

6. marts 2019

Hellerup, 5. februar 2019

Vejle, 30. november 2018

Hellerup, 31. oktober 2018

Vejle, 8. oktober 2018

Hellerup, 3. oktober 2018

Kurset er udsolgt. Man er velkommen til at skrive til Bo Steengaard Christensen på bsc@gentofte.dk, hvis man vil skrives på venteliste eller orienteres om en eventuel dublering.

20. november 2018

Abonnér på RSS - Kildekritik