aalborg, 17. september 2019

Oplever du fra tid til anden, at du ikke får det ud af dine møder eller workshops som du havde forestillet dig. At I kommer til at fokusere på det forkerte og slet ikke kommer til at tale om det der er sagens kerne.

Nakskov, 14. november 2018

Vil du som biblioteks- eller borgerservicemedarbejder have redskaber til at håndtere de svære situationer i borgerkontakten professionelt? Vil du gerne være bedre til at forstå egne og andres reaktioner og følelser når mødet med borgeren er svært? Vil du blive bedre til at sætte grænser for borgerne uden dårlig samvittighed? Ønsker du dybdegående kendskab til borgerarbejdets indbyggede dilemmaer og strategier for at håndtere dem på en anden måde?

Nakskov, 24. oktober 2018

Roskilde, 19. april 2018

Kurset er desværre aflyst pga. for få tilmeldinger.

Herning, 20. november 2015

Kurset udskydes til 2016

Et to-trins kursus med coaching duo Yvonne Iversen og Mette Egebjerg.

Abonnér på RSS - kommunikation