9. maj 2018

Den danske folkebiblioteksverden er under hastig forandring. Digitalisering præger udviklingen, brugernes forventninger ændres, og det samme gør bibliotekets egen rolle i fremtidens samfund.

Grønbog fra Projekt Sherpa: Internationalisering i de danske folkebiblioteker: Fortællinger, anbefalinger og eksempler

Kære alle.

Projekt Sherpa blev afsluttet med udgangen af februar 2018 og vi er glade for nu at kunne præsentere projektets færdige produkt, nemlig grønbogen "Internationalisering i de danske folkebiblioteker: Fortællinger, anbefalinger og eksempler".

Foto: Colourbox
Vejle, 17. maj 2018

Tema: Kompetenceudvikling

Vi holder CB ledermøde i Vejle med et tema om kompetenceudvikling bl.a. med følgende indslag:

Aalborg, 14. februar 2017

Hvordan kan vi indfange det ret flyvske begreb om KOMEPETENCE?
En praksisdag for det nordjyske kompetencenetværk og de nordjysle bibliotekschefer.

Formålet med dagen er:

PROJEKTERFARINGER EFTERLYSES!

Hos Odense og Roskilde Bibliotekerne efterlyser vi jeres erfaringer med internationale projektansøgninger – dem, som gav pote og i lige så høj grad dem, som fik et nej.

Vi vil gerne vide stort som småt: Hvordan arbejdede I med ansøgningerne? Hvor lang tid tog det? Og hvor mange var I om det? Hvad gjorde udslaget i, at I fik tilsagn om støtte? Og hvis det blev et nej eller I aldrig fik sendt ansøgningen afsted, hvad lå så måske til grund for dette?

19. maj 2016

Vil du med på internationale opdagelsesrejser? Så er Projekt Sherpa måske dit biblioteks billet til kompetenceudvikling og international projektstøtte.

Abonnér på RSS - Kompetenceudvikling