Foto: DOKK1
Hellerup, 25. oktober 2016

Design Thinking handler kort fortalt om at blive bedre til at designe services, der passer til brugernes behov. Det er samtidig en metode, der kan lære dig noget nyt om det bibliotek, du kender så godt!

Sønderborg, 28. november 2014

Er et subjektivt udpluk af væsentlige bøger fra indeværende sæson.
Jannik Lunn og Kåre V. Poulsen anbefaler bøger man bør læse i stedet for at spilde tid på ligegyldige udgivelser.
En god måde at være klædt på til den nye bogsæson.

Roskilde, 12. maj 2014

En temaformiddag med fokus på nye tendenser inden for digital litteratur. Oplev udvalgte værker for fuld udblæsning på det store lærred og få inspiration til formidling af de grænsebrydende litteraturformer.

1. november 2013

Se arrangementet her:
Litteraturdebat

Roskilde, 1. november 2013

Vi må desværre AFLYSE pga sygdom.
Vi finder et nyt tidspunkt i januar med det samme tema og vender tilbage her på centralbibliotek.dk :-)

Roskilde Bibliotekerne ønsker at fremme diskussionen om ”den gode litteratur"

Aarhus C, 20. marts 2013

Litteraturen finder sted er et samarbejde mellem Roskilde Bibliotekerne, Aarhus Kommunes Biblioteker og Litteratursiden.dk.

Greve, 30. januar 2013

Vil du nyde en dag i litteraturens tegn, hvor de to underholdende anmeldere Bo Tao Michaëlis og Carsten Berthelsen vil klæde dig på til mødet med lånerne med bud på sæsonens bedste bøger anno 2013, så tilmeld dig til Greve Biblioteks inspirationsf

Aalborg, 20. november 2012

Efteråret er skudt i gang i bogverdenen. Som altid er det nogle få titler som stjæler overskrifterne.
Ove Hesselbjerg fortæller om litteraturen, forlagene og de kommende tendenser.

Om litteraturen:

Roskilde, 28. august 2012

En temadag om at formidle til et publikum

Abonnér på RSS - Konceptudvikling