Professionel borgerkontakt
Foto: Roskilde Bibliotekerne
Nakskov, 14. november 2018

Vil du som biblioteks- eller borgerservicemedarbejder have redskaber til at håndtere de svære situationer i borgerkontakten professionelt? Vil du gerne være bedre til at forstå egne og andres reaktioner og følelser når mødet med borgeren er svært? Vil du blive bedre til at sætte grænser for borgerne uden dårlig samvittighed? Ønsker du dybdegående kendskab til borgerarbejdets indbyggede dilemmaer og strategier for at håndtere dem på en anden måde?

Professionel borgerkontakt
Foto: Roskilde Bibliotekerne