Middelfart, 9. oktober 2018

Udviklingsprojektet ”Læseløft for de 10 til 13-årige med frivillige i skoler og biblioteker” inviterer til evalueringskonference. Projektet gennemføres af folkebiblioteker og skoler i Frederikssund, Egedal og Herlev Kommuner.

5. marts 2018

I forbindelse med udviklingsprojektet ”Læseløft for de 10-13 årige med frivillige i skoler og biblioteker” inviteres til seminar fredag d. 6. april 2018 på Bybjerggaard i Frederikssund.

Gruppe for deltagere i Aalborg CB-netværket 'Regional læsestrategi'. I region Nordjylland ønsker vi at have stærkt fokus på børns sprogstimulering og læsning.

30. november 2017

Få ny viden om børns læsevaner og inspiration til aktiviteter, der kan styrke børns læselyst på jeres bibliotek.

Under overskriften ’Læsekompasset’ gik en række biblioteker, DBC og DDB sammen fra 1.

Foto: colourbox.com
Hellerup, 15. november 2016

Har du som børnebibliotekar oplevet, at du savnede viden om begynderlæsning, eller har du haft svært ved at vejlede bekymrede forældre, der kun har talt i lix- og lettal, når de skulle finde bøger til deres børn?

Hellerup, 2. december 2010

Torsdag den 2. december sætter Gentofte Centralbibliotek fokus på e-bøger og e-bogslæsere. De nye måder at læse og distribuere bøger på giver en række udfordringer for bibliotekerne, men også nye potentialer dukker op. På temadagen præsenteres en række forskellige syn på e-bøger fra blandt andet forlagsbranchen, biblioteksverdenen, serviceleverandører og boghandlerne.

I pauserne mellem oplæggene er der mulighed for at sætte hænderne på en række forskellige e-bogslæsere.

Abonnér på RSS - læselyst