20. september 2018

Centralbibliotekerne tilbyder lige nu et todages kursusforløb, der tager afsæt i konklusionerne fra undersøgelsen ”Børns læsevaner 2017 – overblik og indblik” og har fokus på at udvikle konkrete aktiviteter, der kan styrke læselysten hos børn i al

Herning, 24. oktober 2018

I dette forløb over to dage arbejder vi videre med konklusioner i rapporten fra Tænketanken Fremtidens Biblioteker ”Børns læsevaner 2017 – overblik og indblik”, der peger på, at vejen til at give inspiration til børns læsning er via voksne, der er tættere på børnene end bibliotekaren.

Vejle, 31. oktober 2018

Arrangementet er aflyst pga. for få tilmeldte - vi henviser til afviklingen i Herning i stedet: https://centralbibliotek.dk/kursusforl%C3%B8b/styrk-b%C3%B8rns-l%C3%A6selyst-%E2%80%93-udvikling-af-indsatser-der-batter-aalborgherning.

Hellerup, 28. september 2018

Middelfart, 9. oktober 2018

Udviklingsprojektet ”Læseløft for de 10 til 13-årige med frivillige i skoler og biblioteker” inviterer til evalueringskonference. Projektet gennemføres af folkebiblioteker og skoler i Frederikssund, Egedal og Herlev Kommuner.

5. marts 2018

I forbindelse med udviklingsprojektet ”Læseløft for de 10-13 årige med frivillige i skoler og biblioteker” inviteres til seminar fredag d. 6. april 2018 på Bybjerggaard i Frederikssund.

Gruppe for deltagere i Aalborg CB-netværket 'Regional læsestrategi'. I region Nordjylland ønsker vi at have stærkt fokus på børns sprogstimulering og læsning.

30. november 2017

Få ny viden om børns læsevaner og inspiration til aktiviteter, der kan styrke børns læselyst på jeres bibliotek.

Under overskriften ’Læsekompasset’ gik en række biblioteker, DBC og DDB sammen fra 1.

Foto: colourbox.com
Hellerup, 15. november 2016

Har du som børnebibliotekar oplevet, at du savnede viden om begynderlæsning, eller har du haft svært ved at vejlede bekymrede forældre, der kun har talt i lix- og lettal, når de skulle finde bøger til deres børn?

Abonnér på RSS - læselyst