Foto: colourbox.com
Hellerup, 15. november 2016

Har du som børnebibliotekar oplevet, at du savnede viden om begynderlæsning, eller har du haft svært ved at vejlede bekymrede forældre, der kun har talt i lix- og lettal, når de skulle finde bøger til deres børn?

Vejle, 10. september 2014

Vejle Bibliotek inviterer til netværksdag med fokus på håndtering af bibliotekernes fysiske materialer.

Odense C, 30. september 2013

Indholdet på DDB kommer til at koste mange materialekroner! Penge som prioriteres og sættes af på det enkelte biblioteks materialebudget.

Hellerup, 12. april 2011

8.45 - 9.15 Kaffe, te og morgenbrød. Velkomst og introduktion til dagen

9.15 - 9.45 Flydende materialevalg i København: Overvejelser, udviklingskriterier, tilrettelæggelse og erfaringer / ved materialekonsulent Inger Gyldenkærne

9.45 - 10.15 Flydende materialevalg i Furesø: Overvejelser, udviklingskriterier, tilrettelæggelse og erfaringer / ved konstitueret bibliotekschef Anita Bonderup.

10.15 - 10.20 Kort Pause

Abonnér på RSS - læseteknik