Foto: Gentofte Bibliotekerne
Hellerup, 2. september 2019

På denne temadag sætter vi fokus på voksnes læsevaner og muligheden for at påvirke dem.

Denne gruppe er til dig, der gerne vil følge med i projekt ’Læs piger’, som arbejder med at styrke pigers lystlæsning ved at bruge YouTube som formidlingskanal.

Foto: Colourbox.com
20. september 2018

Centralbibliotekerne tilbyder lige nu et todages kursusforløb, der tager afsæt i konklusionerne fra undersøgelsen ”Børns læsevaner 2017 – overblik og indblik” og har fokus på at udvikle konkrete aktiviteter, der kan styrke læselysten hos børn i al

I efteråret 2018 kører bibliotekerne i Region Midtjylland en fælles indsats omkring børnelitteratur og læselyst. Følg gruppen så I løbende kan følge med i hvad der sker. Her finder I bla.

Visuelle fortællinger
Foto: Svendborg Bibliotek
25. april 2017

Svendborg bibliotek inviterer biblioteker og folkeskoler til dagsseminar med fokus på visuelle fortællinger i tegneserier, computerspil og animation

Foto: colourbox.com
Hellerup, 16. december 2016

Dagens omdrejningspunkt er børns læsning som en af grundstenene i biblioteket. Oplæggene i løbet af dagen kommer derfor omkring både læsningen i fortiden, i dag og i fremtiden.

Foto: colourbox.com
Hellerup, 16. november 2016

God litteratur kan give det stumme en stemme, lære os nyt om os selv og sågar give livet en ny retning – men hvorfor?

Herning, 26. maj 2016

Kulturminister Bertel Haarder pointerer på DB´s årsmøde 2016, at bogen og læsningen er i centrum. Det dykker vi ned i denne temaformiddag, hvor vi fokuserer på at fremme læsningen hos de helt små børn i aldersgruppen 0-6 år.

Vejle, 11. maj 2016

Aldrig tidligere har der været så stor fokus på børns sprog og læsning som i disse år.

Abonnér på RSS - Læsning