Foto: Colourbox.com
20. september 2018

Centralbibliotekerne tilbyder lige nu et todages kursusforløb, der tager afsæt i konklusionerne fra undersøgelsen ”Børns læsevaner 2017 – overblik og indblik” og har fokus på at udvikle konkrete aktiviteter, der kan styrke læselysten hos børn i al

I efteråret 2018 kører bibliotekerne i Region Midtjylland en fælles indsats omkring børnelitteratur og læselyst. Følg gruppen så I løbende kan følge med i hvad der sker. Her finder I bla.

Visuelle fortællinger
Foto: Svendborg Bibliotek
25. april 2017

Svendborg bibliotek inviterer biblioteker og folkeskoler til dagsseminar med fokus på visuelle fortællinger i tegneserier, computerspil og animation

Foto: colourbox.com
Hellerup, 16. december 2016

Dagens omdrejningspunkt er børns læsning som en af grundstenene i biblioteket. Oplæggene i løbet af dagen kommer derfor omkring både læsningen i fortiden, i dag og i fremtiden.

Foto: colourbox.com
Hellerup, 16. november 2016

God litteratur kan give det stumme en stemme, lære os nyt om os selv og sågar give livet en ny retning – men hvorfor?

Herning, 26. maj 2016

Kulturminister Bertel Haarder pointerer på DB´s årsmøde 2016, at bogen og læsningen er i centrum. Det dykker vi ned i denne temaformiddag, hvor vi fokuserer på at fremme læsningen hos de helt små børn i aldersgruppen 0-6 år.

Vejle, 11. maj 2016

Aldrig tidligere har der været så stor fokus på børns sprog og læsning som i disse år.

Abonnér på RSS - Læsning