Middelfart, 14. november 2018

https://centralbibliotek.dk/sites/default/files/dokumenter/Anbefalinger%20fra%20deltagere%20i%20seminaret%20afholdt%20i%202017.pdfLær at lykkes med digital ledelse i dit bibliotek
Få grebene til at arbejde aktivt med digital ledelse i praksis og digital organisationsudvikling.
På forløbet får du viden om digital transformation og hvad der kendetegner fremtidens biblioteker fra forskere, erhvervsfolk og personer fra danske biblioteker med fingeren på den digitale puls.

Foto: colourbox.com
København V, 13. marts 2017

Bemærk: Ny dato! Temadagen afholdes mandag d. 13. marts.

Med før-leder-forløbet 2016 vil vi forsøge at efterkomme ønsket om større fokus på et sektorspecifikt ledelsespotentiale på bibliotekerne i CB-region Gentofte og Roskilde.

Nakskov, 16. juni 2012

Hvis du også ind imellem savner en lejlighed til at møde bibliotekarer, der elsker deres job og - at lege med ord og bogstaer, så mød op et sted på Lolland og leg med! - Vi flytter begivenheden til et passende sted afhængigt af antal tilmeldte.

Biblioteksledergruppen er for biblioteksledere i Vejles CB område. Her finder du en samling af oplæg og referater fra møderne i CB ledergruppen.

København S, 9. marts 2010

Gennem 3 moduler fordelt over 7 dage vil du og din kollega blive undervist i forskellige værktøjer til at "drive butikken i det daglige", tips og tricks til det at være sælgende i sin formidling.
Du vil i det hele taget bliver inspireret til diverse aktiviteter og events  du - sammen med dine kollegaer - kan markedsføre biblioteket på.

Kursusforløb over 7 seancer fordelt på 3 moduler i foråret 2010:

Karlslunde, 24. februar 2010

Kursusforløb over 7 seancer fordelt på 3 moduler i foråret 2010:

Abonnér på RSS - ledelse