17. marts 2016

Sted: Dokk1, Hack Kampmans Plads 2, 8000 Aarhus C. Afvikles i perioden 14. april til 16. april.

Herning, 29. april 2015

Et heldagsseminar, der gør dig endnu bedre til at producere og håndtere indhold på bibliotekets digitale og sociale kanaler.

Du lærer at:

Roskilde, 8. oktober 2013

Danmarks Rockmuseum og Roskilde Bibliotekerne har indgået samarbejde om at skabe et anderledes sted for brugere af musikken og den kreativitet der følger med. Vi kalder det rockbib.

Roskilde, 2. maj 2013

Kom ind på livet af Roskilde Centralbiblioteks mobile læse/lytte stationer!

Greve, 6. november 2013

Hvad kommer Danskernes Digitale Bibliotek til at betyde for mig – for min faglighed og for formidlingen af faglitteratur på mit bibliotek?

Roskilde, 26. september 2013

Hvad kommer Danskernes Digitale Bibliotek til at betyde for mig – for min faglighed og den daglige praksis i børnebiblioteket?

Roskilde, 13. juni 2013

Hvad kommer Danskernes Digitale Bibliotek til at betyde for mig – for min faglighed og for formidlingen af skønlitteratur på mit bibliotek?

Greve, 7. maj 2013

Hvad kommer Danskernes Digitale Bibliotek til at betyde for mig – for min faglighed og den daglige praksis i musikbiblioteket?

Greve, 6. november 2013

Danskernes Digitale Bibliotek bliver en fælles digital formidling til danskerne og biblioteket vil ud over fysiske materialer kunne tilbyde digitale medier som film, spil, musik og litteratur.

Abonnér på RSS - Leg