Fra mordet på Olof Palme til DR romanpris og kærlighed (blandt andet)
Ved Ove Hesselbjerg, Aalborg Bibliotekerne.

Bliv inspireret i 4 korte videoer. (2- 3,5 minuts varighed)
Se dem her.

Foto: Mathias Olander
Hellerup, 12. juni 2019

Vil du gerne være bedre klædt på til at formidle den nye litteratur?

Kom til temadag i bogens og inspirationens tegn og få overblik over, hvad der rører sig i litteraturens verden. Vi folder en bred vifte ud af denne sæsons nye bøger.

Herlev, 20. marts 2019

Få fingeren på pulsen af den nyeste danske litteratur – og få et eksklusivt blik på forlagenes kommende titler og bliv klædt på til materialevalg og nye læseoplevelser.

Herlev, 22. maj 2019

Herlev, 6. februar 2019

Aalborg, 12. juni 2018

Bogcaféer har i over ti år gjort biblioteksrummet i Aalborg til et mødested med litterær puls.

Foto: Mathias Olander
Hellerup, 13. juni 2018

Vil du gerne være bedre klædt på til at formidle den nye litteratur?

Herlev, 15. maj 2018

Mød Rosinante og Batzer&Co