Hellerup, 28. maj 2020

Sommerferien står for døren, og bogelskere har alle en fælles mission: at finde en god bog til ferien! Men hvad skal man anbefale?

Hellerup, 14. maj 2020

Netværk for litteraturformidlere inviterer i samarbejde med Gentofte Centralbibliotek til en hel dags konference med fokus på, hvordan vi formidler litteratur for voksne i 2020.

Foto: Colourbox.dk
Herlev, 4. februar 2020

Få fingeren på pulsen af den nyeste danske litteratur – og få et eksklusivt blik på forlagenes kommende titler og bliv klædt på til materialevalg og nye læseoplevelser.

eReolens efterårskonference
Middelfart, 27. november 2019

Igen i år sætter vi spot på digital læsning og lydtendenser til eReolens Efterårskonference med fire spændende oplæg.

Endnu engang uddeler vi desuden to eReolen-priser og løfter sløret for dette års mest lånte bøger.

Nordsjællandsk Samarbejde er et sparrings- og idéudviklingsnetværk på tværs af bibliotekerne i 11 kommuner i Nordsjælland – Allerød, Egedal, Fredensborg, Frederikssund, Furesø, Gribskov, Halsnæs, Helsingør, Hillerød, Hørsholm og Rudersdal.

Foto: Næstved Bibliotek og Borgerservice
30. juli 2019

Hele programmet til litteraturfestivalen Næver Ending Stories er nu offentliggjort og vi har både prisvindende forfattere, fede forestillinger og unge ordtalenter på plakaten.

Udpluk fra programmet

Litteraturvinkler
Foto: PR foto

Arbejder du med arrangementer på biblioteket? Så kan du se nedenstående webinarer og få redskaber og inspiration til, hvordan du får den dialogskabende og brugerinvolverende samtale i gang på dit bibliotek.

Hellerup, 17. september 2019

Et nyt formidlingsformat har holdt sit indtog på bibliotekerne de senere år: de litterære udstillinger.

Foto: colourbox.com
Hellerup, 17. juni 2019

Foto: Gentofte Centralbibliotek
Hellerup, 4. marts 2019