Foto: Colourbox.com
Hellerup, 17. september 2019

Et nyt formidlingsformat har holdt sit indtog på bibliotekerne de senere år: de litterære udstillinger.

Foto: colourbox.com
Hellerup, 17. juni 2019

Sommerferien står for døren, og bogelskere har alle en fælles mission: at finde en god bog til ferien! Men hvad skal man anbefale?

Foto: Gentofte Centralbibliotek
Hellerup, 4. marts 2019

Bliv bedre til at foreslå litteratur, der passer til brugerne

Foto: Colourbox.com
Hellerup, 21. maj 2019

Kom til temadag om performativitet og personlige fortællinger i litteraturformidlingen for voksne!

Herlev, 20. marts 2019

Få fingeren på pulsen af den nyeste danske litteratur – og få et eksklusivt blik på forlagenes kommende titler og bliv klædt på til materialevalg og nye læseoplevelser.

Herlev, 22. maj 2019

Herlev, 6. februar 2019

Roskilde Centralbibliotek Poesimaskinen
6. juli 2018

Poesimaskinen turnerer igen - nu med forfatter Ursula Andkjær Olsens smukke tekster. Lån en Poesimaskine til dit bibliotek og giv brugerne mulighed for at lege med litterære apps og skabe deres egne digte.

Aalborg, 12. juni 2018

Bogcaféer har i over ti år gjort biblioteksrummet i Aalborg til et mødested med litterær puls.

Abonnér på RSS - litteraturformidling