Roskilde Centralbibliotek Poesimaskinen
6. juli 2018

Poesimaskinen turnerer igen - nu med forfatter Ursula Andkjær Olsens smukke tekster. Lån en Poesimaskine til dit bibliotek og giv brugerne mulighed for at lege med litterære apps og skabe deres egne digte.

Aalborg, 12. juni 2018

Bogcaféer har i over ti år gjort biblioteksrummet i Aalborg til et mødested med litterær puls.

Foto: Læsekompasset
Odense C, 7. juni 2018

Læsekompasset introducerer en helt ny måde at skabe inspiration til læsning baseret på indeksering af læseoplevelsen.

Kær-Litt: Festival for lidenskabelige linjer
Foto: Guldborgsund-bibliotekerne
6. april 2018
Landets første kærligheds-litteraturfestival ”Kær-Litt: Festival for lidenskabelige linjer” finder sted den 5.-6. maj 2018 på Fuglsang Herregaard, der ligger på Lolland.
Foto: colourbox.com
Værløse, 25. april 2018

Flere og flere biblioteker laver årligt tilbagevendende festivaler i deres kommuner og mange flere vil gerne være med.

Odense C, 2. maj 2018

Netværk for litteraturformidlere inviterer til den årlige konference, der i år foregår på Odense Hovedbibliotek, så vi kan få lejlighed til at se deres guldfarvede nyrenoveringer.

Herlev, 15. maj 2018

Få fingeren på pulsen af den nyeste danske litteratur – og få et eksklusivt blik på forlagenes kommende titler og bliv klædt på til materialevalg og nye læseoplevelser.

Mød Rosinante og Batzer&Co

Herlev, 20. marts 2018