Foto: Mathias Olander
Hellerup, 9. maj 2019

Gentofte Centralbibliotek inviterer igen i år til en gennemgang af de nyeste børne- og ungdomsudgivelser.

På dagen bliver deltagerne vanen tro opdateret omkring det seneste års børnebogshøst af børnebogsanmelder Steffen Larsen.

Foto: Colourbox.dk
Hellerup, 5. april 2018

På dagen bliver deltagerne opdateret omkring det seneste års børnebogshøst af børnebogsanmelder Steffen Larsen.

Foto: colourbox.com
Hellerup, 1. juni 2017

Dagens program byder på et overblik over børnelitteraturen fra de kendte store forlag.

Flere af forlagene tager en forfatter med, som vil give os et nærbillede af en udvalgt børnebog.

Foto: Gladsaxe Bibliotekerne
18. august 2016

På Gladsaxedagen lørdag d. 27. august indvies Bibliotekshaven og en unik litteraturlegeplads ved Gladsaxe Hovedbibliotek.

Biblioteket som litterært makerspace – det’ for børn
Roskilde, 5. oktober 2016

Bliv klædt på til at udvikle, designe og at lede et makerspace, hvor fortællingen og et levende univers skaber værdi for byens små borgere – nemlig børnene.

Hellerup, 5. oktober 2015

Må den peruvianske edderkop se sig slået af halvdårlige apps, eller kan børnebogen og det univers der foldes ud stadig fange opmærksomheden hos vores børnelånere i dag?
Hvordan kan vi som bibliotek skabe rammerne for de fantastiske, skøre og forunderlige historier som bøgerne indeholder?

Abonnér på RSS - Litteraturformidling til børn