Foto: colourbox.com
Hellerup, 1. december 2016

På dette heldagskursus får du undervisning i konstruktiv og effektiv mødeledelse, og du får mulighed for at afprøve nogle udvalgte teknikker og metoder i praksis.

Randers, 7. maj 2014

Med e-bogen som fokus vil denne temadags emne blive belyst gennem forskellige indgange. Oplæggene vil komme fra eksterne videnspersoner, forlags- og biblioteksfolk. Oplæggene vil berøre følgende:

Hellerup, 20. april 2011

På kurset vil vi gennemgå nogle af de e-bogslæsere man har indkøbt som test på Gentofte Bibliotekerne. Derudover vil vi fortælle om skærme, mobilkoder og sms-tjenester til at promovere bibliotekets materialer i og udenfor biblioteksrummet.

Agenda:
*    Mobilkoder / QR koder
*    Sms-tjenester på biblioteket
*    E-bogslæsere på biblioteket

Hellerup, 13. april 2011

Agenda:
*    Mobilkoder / QR koder
*    Sms-tjenester på biblioteket
*    E-bogslæsere på biblioteket

Sønderborg, 2. januar 2010

Markedsføring af bibliotekets e-bøger.

Hellerup, 2. december 2010

Torsdag den 2. december sætter Gentofte Centralbibliotek fokus på e-bøger og e-bogslæsere. De nye måder at læse og distribuere bøger på giver en række udfordringer for bibliotekerne, men også nye potentialer dukker op. På temadagen præsenteres en række forskellige syn på e-bøger fra blandt andet forlagsbranchen, biblioteksverdenen, serviceleverandører og boghandlerne.

I pauserne mellem oplæggene er der mulighed for at sætte hænderne på en række forskellige e-bogslæsere.

Abonnér på RSS - mødedeltagelse